VERDIEN JE APPARAAT TERUG DOOR AANBEVELINGEN

Een 40 jaar bestaand solide bedrijf met tegelijkertijd de ontwikkeling als van een nieuw bedrijf.

Slechts drie jaar in Europa. De verkoop in de VS vermeerderde van 400 per maand naar 4000 verkopen per maand in enkele jaren. De verwachting is dat hetzelfde hier gebeurt.

Het "momentum" is NU. Blijf voor de Golf
Voor mensen met interesse voor zijn medemens en gezondheid is dit een prachtige mogelijkheid om beiden  te verenigen en daarmee ook een goede financiële onafhankelijkheid op te bouwen. Kijk hiernaast wat de oprichter en CEO van het bedrijf Enagic, de heer Hironari Oshiro hierover te zeggen heeft.


Gepatenteerd compensatieplan.

De business is eenvoudig Praat over het water en deel gratis water uit. Als mensen zich beter gaan voelen willen ze het apparaat hebben. U verkoopt niets.

Geen maandelijkse afname of verplichting tot verkoop.

Verdere informatie op aanvraag.
Er is één ding waar je altijd op moet letten als je een bedrijf vanuit je huis wilt opstarten. Het is heel belangrijk om te kijken wat de "trend"is. En de Kangen Water "trend" is heel interessant. In Japan heeft één op de 5 huishoudens een alkalisch water apparaat. Japan staat op nummer 1 op de lijst van de WHO (World Health Organization). In de Verenigde Staten is dat 1: 18.000 huishoudens die een alkalisch water apparaat in huis hebben en de VS staan op nummer 38. In Nederland staan we er iets beter voor dan in de VS, we zijn nr. 17. Momenteel zijn er nog maar weinig mensen die bekend zijn met alkalisch water.

Toen een paar jaar geleden Kangen Water voor het eerst werd geïntroduceerd in de VS werden er per maand 400 apparaten verkocht. Nu, enige jaren later is dat 4000 per maand. Een behoorlijke toename dus. Dit gaat in Nederland ook gebeuren. Nu na twee jaar  merken we dat de belangstelling voor gezond water steeds groter wordt. Ik merk dat mensen meer belangstelling hebben en het goede nieuws verspreidt zich gemakkelijk.

Dit is het juiste moment als u hiermee een business wilt beginnen. Het is zaak om vóór de golf te blijven.


HET IS MOGELIJK JE EIGEN APPARAAT TERUG TE VERDIENEN EN VEEL MEER. Als u hierin geïnteresseerd bent neem dan contact met mij op via het contactformulier op de volgende pagina. Ik zal u graag verder informeren.

  VORIGE                                                                                                  HOME                                                                                      VOLGENDE

 
Make a Free Website with Yola.