WAT IS KANGEN WATER ?

Kangen is een Japans woord en betekent "terug naar de bron" (het water dat hoog in de bergen voorkomt)
Kangen water
is geïoniseerd, alkalisch water dat een grote hoeveelheid negatief geladen ionische mineralen bevat, met een groot potentieel aan anti-oxidanten, aangeduid als ORP (Oxidation Reduction Potential).

Om het simpel uit te drukken: water kan iets laten roesten, dan heeft het een positief ORP (denk maar eens aan een fiets die je in de regen laat staan), maar water kan ook roest wegnemen, dan heeft het een Negatief ORP.
  • Kangen Water heeft een hoog negatief ORP(Oxidation Reduction Potential)
  • Dwz.: zit vol met anti-oxidanten.

Door het ionisatie proces wordt het water  HEXAGONAAL (clusters die uit 6 moleculen bestaan) en is daarom gestructureerd(rustig).

Normaal water bestaat uit meer dan 20 clusters en is ongestructureerd(onrustig).

Uit "The Water Puzzle And The Hexagonal Key" Dr. Mu Shik Jhon
Quote: "Alhoewel de bron van het water dat we drinken belangrijk is, is de structuur van het water de sleutel. Het beste water voor de mens is Hexagonal Water . Dit water wordt gekarakteriseerd door een kleine cluster maat (gecontroleerd met NMR techniek) waardoor het veel sneller de cellen binnendringt (gecontroleerd met Bio Impedance test), zodat opname van voedingsstoffen en zuurstof veel efficiënter is dan bij ongestructureerd water. Als hexagonaal water het ongestructureerde water in het lichaam vervangt
wordt de intra cellulaire uitwisseling en het metabolisme verbeterd - waardoor vele functies positief worden beïnvloed
.

We hebben geconcludeerd dat Hexagonal Water een weldaad voor het lichaam is, en dat het drinken van pentagonaal  water zelfs schadelijk kan zijn.

ALS WE LANG WILLEN LEVEN, VRIJ VAN ZIEKTE, MOETEN WE DAGELIJKS VOLDOENDE HEXAGONAAL WATER DRINKEN." unquote.


  • De productie van Hexagonal Water is één van de eigenschappen van de ENAGIC LEVELUKSD501


  • De ENAGIC LEVELUKSD501 is in staat water te produceren vanaf 2.5 pH tot 11.5 pH.
  • Daarvan is 8.5 - 9.0 en 9.5 Kangen water™  (drinkwater)
  • Hoog zuur van 2.5 pH (bacterie dodend)
  • Hoog alkalisch 11.5 pH (ontvettend, schoonmaken zonder zeep)
Met de pH-waarde wordt de zuurgraad van ons lichaam gemeten, die kan variëren van 1 tot 14. Een pH waarde van 7.0 is neutraal (meestal ons drinkwater). Wat boven pH 7 is, is alkalisch, wat onder pH7 is, is zuur.
In een zuur milieu kunnen kankercellen goed gedijen. vandaar dat een alkalische pH-waarde van groot belang is voor onze gezondheid.
  terug                                                                                       home                                                                                         volgende 
Make a Free Website with Yola.